Mystisk prick

hm hittade en prick på Leons magen imorse, hur ser en vattenkopp ut? oj tänkt om det är det :S stackarn.
Då kan ju alla barn som har föreldrar som vill att deras barn ska få vatten koppor, komma till mig och leka =) Hängde ni med?

Stan

Nu är vi hemma igen, blev lite julklappar till Simon och Leon =) sen åkte vi till mamma och fikade lite mysigt =)
Nu ska vi kolla på ung och bortskämt haha vilka jävla nötter asså, ska verkligen se till att inte Leon blir så korkad haha =)

Jul klappar

Idag blir det till att införskaffa sig de fösta julklapparna =) har ni börjat?
Jag är alltid typ sist med det annars så nu ska jag börja i tid =)
Blir till att tillbringa tiden med min handikappade syster hehe hon ramlade igår och bröt handen stackarn :(

Haha min älskling softar i trappan ;D

Första advent

Ja idag ska man tända första ljuset, jag tycker att all ljusgrejer som alla har likadana är otroligt fula, därför har jag gjort en egen =)


Sjukt nöjd faktist =)
Vi var ju på tomteparaden förut, faan vad kallt det var, ändå hade jag tagit på mig typ hela garderoben hehe =)

kyrkan

Idag har vi vart i kyrkan, det var mysigt =) Leon gillade musiken han sjöng med en del =) Snart bär det av till tomteparaden

Jobb

Snart bär det av till jobbet :) ska bli super kul idag, Privat fest med musiker och massa roligt folk =) Love it

Hjul

Leon har alltid älskat allt som har med hjul att göra. Han kan sitta jätte länge och bara titta snurra och känna:) Självklart när den förra nya vagnens hjul lossnade i snön skulle han självklart hjälpa till att laga det =)


Gissa

Kan ni gissa vad jag har gjort ;)

Telia

Telia suger.

Mycket nytt


ovade lite ny vällning

Den berömda pulkan

nya vagnen

Snart

Idag vaknade lillis tidigt, försöker vakna tillmed lite jul musik =)
Ska snart lägga ut in lite nya bilder, så ska ni få veta vad jag gjorde igår =)
Får bli en gammal morgon bild sålänge =)

Hemma=)

Nu är vi hemma, dte blev en tur till Borås för göra lite förändringar på ansiktet, sedan har vi köpt en ny vagn till lillen så nu kan vi minsann traska i djup snö =) Blev en pulka med äntligen, provade den lite inne han skrattade som bara den. Kommer bilder snart =)

Fullspäckat!

Idag händer det mycket, spännande =) Har precis tittat på Tarzan, jag bara älskar Disney! Snart ska vi iväg till tandläkaren :S Berättar vad som händer efter det så håll er inne =)

Dagen outfit.

Väntar på mat, se vilken blick jag får haha, varför ta kort när man ska äta lixom =)

Tummen upp för gott käk morsan ;)

Naken!

Ja det kan man säga, Leon vill helst bara vara naken haha han blir lika sur jämt som jag tar på en ny blöjan, så att han inte längre kan se sin älskade snopp. Snoppfixeringen börjar visst tidigt hos killar, men såhär tidigt ;)
Nu har Leon ätit sin gröt, jag blir så avslappnad när han är klar på morgonen, men kläder mat och morgonbajj, då kan jag sitta ner, andas och dricka kaffe, toppen!
Stora frågan, vad ska man hitta på? det snöar lite, kasnke ska dra ner på stan en sväng =)

Här försöker han rymma när jag tar på han kläder :)

Sov!

OJ oj, vad jag är trött, lillisen vill inte sova. Jag har ju inte fått sova nått märkbart idag ialla fall, seegt. Orkar inte hålla mina ögon öppna.

Undra vad man ska hitta på för äventyr idag?

Godnatt

Nu är det läggdags för min del :) sov gott alla",

Spänning i livet!

Ja det kan man säga att jag fick när jag cyklade från jobbet haha, dem har tyvärr inte sandat eller nått så det var en pärs men hur kul som helst. Däcken slirade, det gick inte att bromsa och cykeln åkte åt alla håll, kanske ska ta på en hjälm imon, för jag tänker ju inte sluta. Prova själva jag lovar att det är en upplevelse =) Just det såg ju knappt heller för jag hade snö i motvind =)

Hade tyvärr ingen som kunde ta bild på mig, men ungefär såhär fast med lite högre snö ;)

Snart jul

Det snöar fortfarande, mysigt=) haha jag tycker typ att allt är mysigt med vintern.
Snart kommer Sabina och Meya hit och leker, sen ska jag jobba. Blir till att julpynta efter jobbet sen =)
En bild på mitt stackars träd som jag ska ta in nu =)

märkligt fenomen*

Varför blir det en kors över kyrkogården? nej jag har ingen blixt och det är inte någon sol eller några lampor tända, tog ett flertal bilder men alla visade samma sak. Provade att ta på andra ställen med, men då var allt som vanligt.
Tycker ni inte att det är märkligt? I vanliga fall så hade jag tyckt att det hade vart läskigt, men inte nu tycker bara att det är vackert. Vad tycker ni?

Raw

Sitter just nu och kollar på raw, innan set gick ju pensionärsjävlar som ni redan vet är en av favoriterna:) det är verkligen hur roligt son helst, gillar dock inte han med smset tycker det är lite b. Haha skrattade ihjäl mig när den ena gubben fick en käpp på röven haha. Nått som suger är dock att The vampires diaries inte kommer försen typ 26, hur kommer det sig att det blir uppehåll en vecka? Det var ju bara typ två veckor sen senast,?

Lagar mat!

Nu är det matlagning på gång, det blir köttbullar med ost i, till simon och jag har halloumi, till det serveras egna klyftpotatisar och en homemade svampsås samt en god grön sallad, mm snart klart =)

Mörkt!

Klockan är fyra och det är redan mörkt, känns som den är typ 8-9 seegt. Man blir så mycket tröttare när det är så mörkt, ligger och softar i soffan medans Leon äter på allt hehe.




Haha ser ut som han kollar snett.

Bild från förut =)

Snöö!

Jag tycker verkligen att det är super mysigt med snön =) det är helt vitt ute och julen närmar sig med storm steg.
Vet inte hur det kommer gå att köra vagnen ute, knappt någon ide att försöka, det får bli till att kolla på en ny.
Idag ska vi köpa en liten bebispulka i allafall, det är så gulligt när bebisarna sitter i sånna =) Hoppas han gillar det.
Nu sover lilleman så får passa på att njuta, blir nog lite kaffe =)

Jag blir så varm i kroppen trots att det är så kallt ute, konstigt det där ;)

Dagens outfit!

Body lindex, Shorta HM, Jeans okänd, Strumpor lindex.


Jag leggins gina tricot, långt linne, JC, linne ?

man kan ju säga att jag har fått ett rumpa i allafall haha eller två ;)

Mysig morgon!

Vi har verkligen myst hela morgonen =) snart kommer Leons farmor, så ska dem leka idag medans jag pluggar, gulligt =D

Mammas ögonsten

Tidigt

Ligger och försöker somna om, segt kan bara tänka på kaffe haha men att gå upp klockan 6 bara för det känns ju lite. Leon kommer ändå vakna inom en kvart som alltid, så jag har precis gjort i ordning en flaska till honom ;) Idag blir det plugg, hur mycket som helst, men jag måste verkligen bli klar nu, ha bara till onsdag på mig:s nu kommer jag absolut inte kunna somna, kommer ju tänka pä vad jag måste ha gjort kört idag haha smart :)

Freaky Sunday!

Asså vilka bönder det finns, håll er inomhus om ni inte kan bete er som folk. Hade nästan bara knäppa människor på jobbet idag, visste inte om jag skulle skratta eller gråta, fast jag skrattde mest. Jag vet inte men om någon frågar något så brukar man väl svara, ett exempel, det satt 4 st på rad, så frågade jag den på hörnet vad den ville ha, personen viskade i sin tur till personen brevid och likadant för den andra, tillslut svarade den tredje personen att det var bra att dem ville inte ha något mer. Haha nej, dem kunde faktist svenska, men men verkade i allafall som alla dårar hittade till mitt ställe :D yea yea nu ska jag softa md min man. =)
Ha det gött så länge

Kommunen Äter up dina skattepengar!!

Ja det är helt sant, Igår på jobbet så kom det 4 damer som åt och drack 2 flaskor vin samt kaffe karlsson ( kaffe drink) När dem skulle betala var dem väldigt angelägna på att få kvitta på över en viss summa, för detta skulle dem då lämna till komunen där dem jobbade, så att dem fick pengarna tillbaka! Jag tyckte detta lät väldigt konstigt, och jag var väldigt trött så jag började fnissa eller ja skratta, var av en säger, -Nu fick du det roligt idag med, Jag svarde snabbt att jag tyckte helt ärligt att det var rätt sjukt, då säger hon lungade, - men det är ju inte denna kommunen, haha jag sa, - men det är ju någon annans.
Jag kan inte fatta att det är så här det går till, kommunerna får en viss del för att göra skolor bättre och allt annat runt omkring, inte att dem som jobbar där ska kunna sitta och supaoch äta upp det! Jag känner direkt att man måste göra något åt detta, hur många är det som arbetar inom kommunen? det är ju rätt många, det blir hur många tiotusentals kronor varje år, och det är för bara en kommun.
Jag vet innnan att det har kommit större sällskap från t.ex förskolan som ätit för en hel del tusen, som dem sedan vill att vi ska skicka på faktura till kommunen. Det måste ju bli ett stopp på detta!!
Någon som håller med mig? Tänk vad mycket man skulle kunna göra runt omkring, om dessa pengarna fanns kvar.

3+2= min familj!

Här ska jag be att få presentera två av mina absoluta favoriter, Sigge och Mirre =)
Lite mörk bild, men dem syns ju ändå =) på måndag blir det shopping till mina små, får byta ut lite utav deras leksaker och köpa lite gottis =) Dem bor i en mega bur, typ som ett slott hehe så det blir ju en del leksaker =)

Full??

Haha när man är ensam med pappa, kan det inte gå annat än nedför =) Hittade denna goa bilden som bevis på att det går vilt till hemma när morsan är borta. ;)

Tiger

Min söta lilla älskling i torsdags, han hade allt i Tiger från nallepuh =) Såå otroligt söta tofflor.

Lek rum!

Nu har Leon fått ett nytt lekrum=) Hans rum är på anra våningen, så et blir inte att man är där, så nu har han ett här nere. Han delar dock med sina kompisar Sigge och Mirre (undulater) men dem verkar trivas bra ihop =)
Så nu kan alla Leons kompisar få komma och leka här hela dagarna =)
Vet inte varför det blev så olika ljus på bilderna tod dem med typ 2 sec mellanrum.
Så nu skavi fixa söta gardiner och lite tavlor så är det klart =)

Go och glad=)

Nu är jag allt en pigg mört =) har fått jätte jätte länge =)
Snart ska vi ta på os och traska ner till lekplatsen =) Skönt att komma ut lite, Nu ska jag dricka lite kaffe för ovanligheternas skull =)
ÅÅ vad det är skönt att vara utvilat man blir verkligen så possetiv till allt =)

Jääsp!

Shit är verkligen super trött, så nu ska jag äntligen krypa till kojs efter tre helt värdelösa nätter. Simon har lovat att ta Leon inatt Sköööönt =) Godnatt med er mina vänner

Haha lätt jag de senaste dagarna ;)

Hej

Ligger i sängen, ska snart gå upp och dricka kaffe ;)Simon tog Leon lite på förmiddagen så jag har sovit ett par timmar:) sen blir det en sväng till sabina innan jobbet. Hur ska jag orka jobba? Få bli en kanna kaffe och en hel del redbull ;)

Fortfarande vaken

Då är ju då frågan om man ska sätta på kaffe och ge upp hoppet på att han nån gång kommer somna eller försöka hålla ut yttligare några timmar?

Tiden går fort när man har roligt, eller inte!

Oj tiden springer iväg när man har roligt, inatt har bestått av gnäll, gnäll och just det sen har ju simon gnällt med för att Leon gnällt. När ska jag få gnälla????? Nu har jag knappt sovit de senaste två nätterna, och inatt har jag inte sovit alls. Nu har det kommit till en gräns när jag bara är ledsen, känns som jag kan bryta ihop när som. Varför sover inte Leon? Är det fler som har barn som vägrar sova? Hur orkar ni? Skönt att simon sover i allafall, klart det behöver han som bara sov 12 timmar inatt, nej jag skrev inte fel tolv. Jag har iallafall ett rent hem har städat en del nu inatt haha nått possetivt:) om någon har tips tveka inte att skriva:)

Samma visa.

Samma visa inatt med, Leon vil inte sova så nu sitter jag här tredje natten irad. är ska jag få sova igentligen? så ska jag jobba imon med haha kommer typ ramla ihop. Nej då det finns ju dem med sömnsvårigheter som knappt sover nått, man ska inte klaga jag är ju frisk =)
Imon blr det til att träffa sabina en stund, det var ett tag sen nu=) sen ska jag ta tag i pluggandet, det är ju inte långt kvar och jag blev lite taggad av det Elin skrev =) Tack!
Sov gott alla, ska läsa lite =)

Sämsta läraren

Fan jag känner mig helt värdelös! Har pluggat som fan så kommer jag till skolan, och min lärare bara skarttade åt det jag hade skrivit. Får man göra så? känner inte alls för att fortsätta nu,man blir ju inte direkt moteverad. Ska ta å gräva ner mig nu!!!!¨

Duktig.

Min lilla bebis är så duktig han älskar att traska omkring med sin gåvagn, tror dock inte att han kommer att gå på ett tag för han är rätt så feg. varje gång jag släpper han så sätter han sig på rumpan, eller ja lite försiktig av sig kasnke man kan säga. Tror han kommer krypa typ hela livet haha =)

Nöjd!

Jag är hel nöjd med min prestation nu unbder morrgonkvisten jag har städat och tillome putsat skåpen haha=) Sen blev det frulle för Leon så ni får det i bilder ;)
Här ser vi en väldigt missnöjd prick som väntar på maten.
Äpple gröt med rivet äpple =D mums!
Nu börjar han bli mätt.
Så då började han leka istället =)
Och så fastande han, sjukt söt =)
Nu blir det kaffe och lite plugg.

Orka!!!

Hej nu sitter jag här ännu en natt med en gnällig unge! Nu har jag märkt att det inte är nått speciellt, han är nöjd så länge jag bär på honom. Har även provat att han får ligga i våran säng, men icke. Just det han vill bara ligga i vagnen och bli körd med, så det är bara att göra det. Hellre vaken men tyst,en vaken med gnäll ;) haha. Nu får vi se vad detta blir av jag skriver från mobilen. Filmen var förövrigt jätte bra! Sov gott alla, för det kommer inte jag göra inatt heller...

pensionärs jävlar!

Det måste ju ändå vara ett av de få program som verkligen är roliga, skrattar hela tiden typ =) kommer lätt bli sån när jag blir gammal;)
Idag blev det fiskgreatäng med räkor, det var mycket uppskattat vill jag lova.
Snart blr det Percy jacksson eller vad det heter hoppas den är bra =)

Upp passare

Idag känner jagmig verkligen som en upp passare, skulle nog behöva ett par armar till och kanske ett huvud, så att en del av mig kunde plugga, medans den andra kunde ta hand om sjuklingarna. Nu ska jag passa på och smyga iväg till affären när dem sover här hemma, det är ändå inget kul att vara såhär tyst hehe =)
Jag!

Fisksoppa!

Jag hade tänkt laga fisk soppa till mina sjuklingar idag, är det någon som har ett bra recept på lager? Tack!

Två sjuka killar!

Jahopp nu får jag ta hand om två sjuka killar som bara gnäller och gnäller, thats life.
Har vart på sjukhuset ínatt igen, det blev sent så vi kom hem runt halv5, 5. sedan la jag Leon i vagnen så att varje gång han vaknade till kunde jag köra han så somnade han igen :) Så jag fick sova lite iallafall.
Det blir inget jobb för mig idag, Simon är ju dundersjuk så han ska snart bege sig till läkaren så får vi se vad han kommer hem med.
Just nu försöker jag bara tänka på roliga saker, så att jag inte somnar.
Så här snygga är vi nu i allafall.
Pigg?
Dagens pödda, haha

John blund

John blund kommer verklihen tidigt till mig idag, det tar ju emot en del att krypa till kojs nu, men så tänker jag på hur många timmar jag sov inatt så haha har jag ju en del att ta ikapp. Hoppas hoppas hoppas att min lilla prins inte har lika ont inatt så att han kan sova, och så att jag kan få sova =)
Snart är det Jul, jag vet att alla säger det, men det kommer bli så roligt nu när det är Leons första, man vill göra den så speciell. Det är som att man själv blir mindre och längtar, men det är ju för att man vill se hur han reagerar. Ja alla som har barn har redan skrivit detta men det är verkligen så =)
Sov gott!
Bild från i somras =)

Handlat

Det är så skönt när man har vart och handlat och bara kan sitta ner och softa och veta att kylen är full =)
nej jag är inte gravis det är en anna sak hehe hade jag vart gravid hade jag inte skrivit det på bloggen först utan berättat för typ min mamma haha :D
men det är en anna sak  som är super kul =)
Nu ska vi snart ha lite kalas här hemma =)

prinsessan och grodan

Nu blir det Prinsessan och grodan =)

Nu!

Nu är mamma och syster här mysigt =) har ätit lite frulle, Leon åt lunch falukorv hehe han älskar det .
Nu ska jag byta om så vi kan dra ut och göra stan osäker ;P
take care =D

Tänder!

Ja nu är det påväg alla på en och samma gång.
Leon har inte fått några tänder än, jag kan inte känns dem eller se dem än men tandköttet är helt buckligt så alla kommer men en gång stackars barn, då är det ju inte konstigt att han är ledsen och inte vill äta:(
hoppas det går fort!

Rolig morgon.

Hmm trött eller jävligt trött haha =)
Som ni såg så  var ju min kära son vaken inatt han somnade om runt halv 5, och vaknade sedan så snällt vid 7 så nja jag vet inte men rätt gott mör känner jag mig nu haha.
Jag som hade tänkt att jag skulle plugga sen när Simon kom hem, får se hur det blir med det läste lite inatt (diktigt)
Det regnar jätte tråkigt! vad ska man göra då?
Blev nyss så fruktansvärt rädd, är fortfarande helt skakis, Leon satte i halsen. Asså jisses mitt hjärta stannade, han fick inte det minsa lugt och började bli röd i ansiktet, det är ju verkligen yur att man vart och lärt sig va man ska göra när sånt händer.. Uch asså min a ben är typ spagetti. Han mår bra hnu i alla fall =D
blött, blött, blött, Snart kommer mamma och syster och livar upp stämmningen =P

Nattblogg

hej hej Leon bara skriker så då får man allt stiga upp..

namnkalas =)

Imorgon lir det namnkalas för Leon, han hade ju namsag idag Emil en jg har tyvärr jobbat så vi har inte kunnat fira :( men imon så blir det fest med saft och paket =) hehe .
Oj det märktes verkligen att det var farsdag idag, det var fullt med folk på jobbet super kul. Det ät ju verkligen hur tråkigt som hälst att jobba när det inte finns något att göra.
Har haft en del ont i magen det sista, udrar varför? kanske har med min hemlis att göra?? ;)
Imon kommer även min kära mor och syster yaaayy =))
Nu ska Simon få sin farsdag present ;P Massage =)

Snö!

Nu är det ju inte långt kvar till jul, vart är snön?
Är det inte bättre att den kommer nu så  mysa fram tilsl jul, så sitter den i sig till nyår, sen försvinner den så kan det bli vår till februari. Eller vad tycker ni?`

Farsdag

Gomorgon nu har jag vaknat kom hem sent igår efter jobbet.
Snart ska jag iväg och jobba igen känns lite sådär men vi stänger ju tidigt idag =)
Idag är det Farsdag så jag skulle vilje säga grattis till alla som är pappor där ute;)
Leon har iallfall köpt en present till sin pappa, själva innehållet var ju trist men pappret på var ju super kul och smakde väldigt bra =) Fattar inte varför han tycker om att äta papper så mycket =)
Nu blir det kaffe

Jag har en hemlighet:)

Men jag tyvärr inte berätta det är aldeles för tidigt :S

Myskväll

Nu är jag hemma från jobbet det var en jätte lugn dag sjuukt tråkigt.. men men imon blir det nog mer Therese ska ju även vara ledig för att softa typ hehe så då blir det nog fart på benen ;)
Idag har jag mått bra har känt mig både snygg  och glad =) Fast snygg är jag ju alltid ;)
Jag trivs verkligen bra med mitt liv det är gött =P
Nu blir det mys med godis måste ju äta upp mig lite nu när jag gått ner så mycket :P
<3

världens bästa barn

Ja idag kan jag faktist säga det =) Jag har världens bästa barn, han har sovit hela natten vaknade vid halv 6 och åt välling och somnade sedan omn till halv 9 det ni =)
Hittade en gullig på Leon på Sabinas blogg, dock är han inte så glad men han är fan gullig jämt =)

Fy fan vad jag är bra

Nu har jag pluggat i 4 timmar känns toppen =) men det är mycket kvar =) Jag vill tacka för hjälpen idag med, det var guld värt;)
Nu ska vi laga mat här hemma Leon sover och ser verkligen fram emot en mys kväll med min älskling =)

bakning

Nu är det bakning på gång =9 blir kladdkake kakor med kokos ska självklart ta en bild sen =)

gåvan

Nu har vi precis kommit hem från kappahl, man får ju en gåva där idag när man handlar något, det var i vart fall en töntig sjal som inte var mycket för världen, men men blev ju två par strumpor till min kära mormor och en skön morgon promenad som fick trötta mig att piggna till =)
Det blir inget jobb idag heller måste verkligen plugga så att jag hinner med, men nu känns det bra i alla fall kommer ändå ihåg allt jag lärde mig igår, det är ju possetivt =)
Monica och Sabina skulle höra av sig efter öf så det blir nog löite mys med dem med =)
Ha det gött så länge=)

Neeeej!!!

Nu vaknade han säker bara för att jag sa det. Man får ju se det från den ljusa sidan jag hade ju inte gått och lagt mig blir nog till att brygga lite kaffe..

Today

Idag har fina Therese och Matilda vart här det var verkligen jätte roligt, har ju inte träffats på så länge vi drack kaffe laga mat och sen fika igen gött =) får passa på när man ändå tränar hehe =)
Jag fick tyvärr inte en bra bild på Matildas ögon, dem är verkligen super fina stora och mörka och till det ljusa lockiga håret hon kommer bli farlig när hon blir äldre hehe =)
När dem åkt packade jag ihop mina saker och drog till skolan, det gick väl sådär kan man säga min lärare var ju inte direkt den bästa på att förklara.
Sen tog jag en sväng förbi Sabina pratade lite och hämtade min cyckel för att sedan susa vidare till jobbet, där jag fick mycket hjälp av Katarina så nu fattar jag typ allt till skolan eller ja det som jag skulle kunna =) känns toppen att man har vänner omkring sig som är smarta hehe ;)
Nu sitter jag hemma Leon sover och jag hoppas att han sover hela natten, Simon är iväg och köper nya alvedon det hjälpte inatt så peppar peppar.
Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi senare ;)

Börjas i tid

nu är Leon ute och går och självklart ska ju synten med det är hans favorit =) Skönt att veta attmanhar ett sånt begåvat barn. Ja han har hjälm men han ramlar ofta.
Han är såå duktig =D Jag är en mycket stolt mor ;)

Rolig natt

Nu har vi vaknat fick bli en tripp till sjukan inatt var helt säker på att Leon hade öroninflamation men nej ! det visade ingening, men det är ju skönt det.
När vi kom hem var det tydligen lek dags så då satt vi på leons rum och sjöng tills ´halv5 skönt hehe =)
Idag kommer Therese och Matilda hit ska bli jätte roligt =)
Nu kaffe och Kalle i sysselstan ;)

Går dagen=)

Igår var vi ju hos Sandra här kommer lite bilder =)
Dagens outfit.
Blev en sväng på stan med Sabina och söta Meya (Leons flickvän )
Sandra och Lilly <3
Kolla så vacker hon är ;)
Leon äter majsbåge
Sandra och Henkes son Lucas <3
Min älskling

Träning

Nyss hemkommen från gymmet, fy faan säger jag bara kunde knappt gå hem mina ben är helt lama, men som sagt vill man vara fin får man lida pin ;)


Idag har vi vart hos våran vän Sandra och hälsat på den lilla nya hur otroligt söt somhelst, man blir allt lite sugen igen själv, men när man tänker på det gå och vara gravid i tio månader gå upp 30 kilo vara arg hela tiden för att i andra stunden ledsen utan anledning, spräcka f****n helt totalt nja,,, NEJ!! Jag är inte direkt ett fan av graviditeter direkt bara sjukt jobbigt. Det är klart det är värt det nu efteråt men en gång till?? Nja får nog suga på den karamellen ett tag haha typ 10 år =)
NU har jag ju inte tagit kort på Lillys presenter men det var en söt klänning med blommor en klänning med jeans tryck en body med hjärtan ett par vita strumpbyxor och ett par jätte söta hängslebyxor. Det är jätte roligt att köpa kläder till en flicka =)
Nu ska jag duscha om jag orkar stå upp vill säga haha

Äntligen =)

Nu är det äntligen måpndag =D
Leon sitter snällt och leker medans jag packar och fixar. ´Varför är det så om man typ ska hem till en vän nära fast ändå ska stanna hela dagen så tar man inte med såp mycket grejer, men om man ska åka till någon lite längre bort men bara vara där en stund packar man som att man ska vara borta typ en vecka haha jag fattar inte varför men jag är så rädd att jag ska glömma något och därför packar jag lite extra ifal ifall, är det någon som håller med mig?
Innan resan ska vi träffa Sabina för en sväng på stan ska förska byta ett plagg på lindex utan kvitto :S får hitta på en bra historia så kanske det går =D
Min älslking nu!

Sanna vänner

Nu är jag hemma var en väldigt tidig kväll idag. Leon sitter och leker med en docka hehe det börjar bra;)
Sitter just nu och lyssnar på petter såg en bra lista på Sissis blogg, det är skön musik=)
Imon bär det av hem till Sandra ska bli så himla roligt det var ju så länge sen vi träffades synd, hon är en av dem äkta vännerna som bryr  sig som ställer upp eller ja det är ju så en vän ska vara men alla vet ju tyvärr inte hur man ska bete sig. Det är synd när man försöker men inte får något tillbaka.
Nej nu ska jag försöka natta leon han är helt vild nu så jag vet inte hur det kommer gå, men det hade ju vart skönt med en lung kväll tillsammans med Simon <3


Pasta

Nu är det matlagning på gång pasta med quornfärs sås haha vad roligt det lät =) men det är jätte gott.
Efter maten ska fi försöka hinna med en snabbis på stan innan jobbet måste fixa det sista innan imon, då är det bebis tajm ska äntligen få träffa lilla Lilly =)

Ful

Sitter och sipprar på mitt kaffe och funderar på att lägga mig med täcket över huvudet.
Jag hatar sånna här dagar när man bara känner sig så jävla ful och man har verkligen inget att ta på sig,, orka!!!
Nu skulle det ju suttit fint med en burka, då behöver man ju inte tänka på nått haha =)
Eller så är dem värsta sexiga under haha =)
Nej nu ska jag försöka göra nått åt mig själv ;)
Får bli en bild på en av mina favoriter nu,

Sjuukt dåligt skum för övrigt haha

Gomorgon:)

Godmorgon =)
Nu sitter vi och tittar i bildböcker Leon älskar verkligen böcker=)
Sen blir det en promenad med Sussi ;D

Gonatt

Nu är det bedtime är hur trött som helst =)
Blev ett avsnitt av lyxfällan och man fick se vad som skulle hända nästa vecka, ett par som hade 135 anmärkningar känn på den säger jag bara hur kul kan det vara.
Nej nu ska jag borsta tänderna gött :D

Mys

Nu blir det mys med min älskling ska hitta något kul att kolla på, sen ska jag få massage LYX måste jag säga=) fast jag får det varje dag men somliga har mer tur än andra ;)
På jobbet var det rätt lungt hände inte så mycket och det var inte några speciella som utmärkte sig, en typ b kändis var där från typ dansbands kampen nån tjej eller kvinna heter det kanske hon är ju lite äldre ;) men jag hade väldigt roligt i vart fall skrattade typ hela tiden ;)
nej nu ska jkag inte vara tråkigt sällskap =)
Hoppas ni har en trevlig kväll =)

Mat

Har nyss kommit hem från stan hittad en jätte söt sak fast det kan jag inte säga eftersom Sandra läser bloggen haha men jag berättar på måndag=)
Nu blir det i alla fall lite mat haha orkade inte så det fick bli nudlar med purjolök och quorn bitar haha sjukt gött =)

Klar

Nu är jag klar visst är jag snabb =)
Det fick bli mössa och linne från cubus, stora jeans och boots =) , nöjd ;)
Nu ska vi möta upp Sussi och lilla Ebba
Take care :)

Stan

Nu ska vi göra os iordning och dra ner på den otroligt stora stan hehe =)
undrar vad jag ska dra på mig idag? visar sen = )

Ensam

Det är verkligen så skönt att vara ensam ibland, Simon och Leon är på promenad så jag sitter här i lugn och ro och funderar på vad jag ska hitta på för kul =)
Jag ska ju skriva ett arbete i skolan men jag känner att jag kankse vill byta ämne att skriva om. Jag orkar knappt m,ed mig själv ibland att jag inte bara kan göra det jag först tänkt istället för att bara ändra mig hela tiden. Är det någon som har nått förslag på ett bra arbeta som ska vara roligt att skriva om ?

Gokväll =)

NU är jag hemma igen det fick allt bli lite popcorn och juice nu på kvällskvisten ;)
Mina grannar har ia allafall ett jävla party låter som dem ska välta hela huset dem är ju typ arbetslösa storrökande emos med stora hygienproblem :D (inte alla dock) men det är typ ett kollektiv så det bor 8 killar i en lägenhet som ser precis ut som våran, och jag tycker tillome att den är typ förliten för oss haha  vart får dem plats typ under trappan ???  det är ju inte så att alla är speciellt smala heller om man säger det på ett fint sätt hahahahaha =)
men men jag mår bra.
Så här snygg är jag nu för övrigt =)
Nu blir det mys med maken puss på er=)

Here we go

Så var det dags att gå till jobbet igen, Idag kommer Therese med =) alltid lika roligt att jobba med henne ;)
Vad ska ni hitta på en
fin kväll som denna då?

dagens outfit

Nu drar vi os äntligen på en liten tur i solskenet lite D-vitamin skadar ju aldrig =)
leon övar lite balett ;)
Idag blir det jeans och en stor kofta från monki =)
Ha det gött så länge =)

Tiden bara rinner iväg

oj vad klockan har blivit mycket nu får vi nog allt ta och gå ut haha har softat hela dagen slänger in en snygg bild sen =)

The vampires diaries

Äntligen har det kommit ut ettr nytt avsnitt =)
Att börja morgonen med ett avsnitt av den bästa serien och en kaffe det slår nog fan alla rekord=)

Fredag =)

Äntligen fredag=) Även om jag jobbar varje helj gillar jag den ändå för på nått sätt är det ändå lite avslappnande, Simon är hemma och kan ta Leon på morgonen och natten så jag kan sova ut och vi kan umgås mer på dagen =)
Ja helj är allt bra för sen kommer måndagen och då är jag ledig =D
Idag blir det nog en liten sväng på stan ska kika efetr lite mini bebis kläder min underbara vän Sandra har nämligen fått en dotter =) så nu kan jag köpa saker i rosa yaayyy =)=)
Vad ska ni hitta på idag då?

Skönt

Denna dagen har varit väldigt tråkig om jag ska vara ärlig, har pluggat kollat gossip girl och jobbat.
Asså gossip girl är så sjukt bra, ska bli spännande att se fortsättningen på vad som hände efter att chuck satte på blair på pianot =) ojj haha kanske någon som inte sätt det avsnittet :P
joo en skit rolig grejj som hände på jobbet =) det var 4 damer som skulle äta, en av dem var allergisk mot mjölk så hon kunde ju uppenbarligen inte äta ost. så säger en av hennes vänner ( sur tanten) men feta ost kan du äta för det är ingen mjölk i det. Då svarde jag att man gör faktist ost av mjölk så jo det finns mjölk även i feta ost. och istället för att svara jaha okej då vet jag det, så fnyser hon och säger, - det tror jag inte på. haha helt seriöst typisk sån som tror att det finns mjölk i banan hahahahaha=)
Nu ska jag kolla om det nya avsnittet av The vampires diaries har kommit=) är det någon som följer den serien?
Gonatt!

Morgon

Hejsan nu har vi poserat lite på morgonen för att visa hur snygga vi är jämt =)
Detta är Morgonens outfit
Leon får 10 poäng för stil och charm. Hans komentar till sitt val av kläder var att alla killar nuförtiden har byxorna så långt ner så han skippade dem helt och hållet, skönt att lufta ;)
Jag själv bjuder på sköna mjukis och en stor tröja från jc.
Nu blir det kaffe som vanligt hur gott som helst =)

Är det sant???

Ja det är verkligen sant det är mitt barn som är så otroligt vackert =)
Kolla ögonen!!

Gokväll =)

Nu är jag hemma igen blev en tidig kväll idag skönt.
Jag fattar inte hur folk fungerer igentligen skulle någon säga till mig att vi stänger strax skulle ju inte jag sitta och smutta på min öl sedan ringa dit fler vänner,, ´men men det bor ju en del konstigt folk där jag bor hahahaha ;)
Sitter just nu och avnjuter ett glas med iskallt vatten och känner efter hur trött jag är om jag ska passa på och plugga lite nu när dem andra sover? plugga eller inte plugga det är frågan:)
Eller så kanske man skulle passat på att plugga när man gick i skolan så skulle jag inte behövt nu men det är väldigt lätt att vara efter klok.
Lär er av mitt misstag=)
Var ju hemma hos Monica igår fick en sån härlig bild på Leon :) Det är sabinas syster som håller honom.
Sen kan jag ju passa på att lägga upp en fin bild på en mycket fin vän Sabina.

Off again

Då var det dags att jobba igen.
Hoppas fan bara att det slutar regna.
Har tyvärr lite brådis så får lägga upp bilder ifrån babysimmet senare:)
Simma lugnt

Babysim

Nu sticker vi och badar =) Leon älskar verkligen att bada =)
för mig känns det väl lite sådär att veta att man typ badar i bebis kiss haha uch har igentligen inte tänkt på det så mycket försen jag skriver det nu vad äcklig man är ändå haha =)
men men hörs sen ska ta lite bilder med =)

Morron

Ja såhär hade man ju kunnat hoppats på att det såg ut men nej.
Är verkligen hur trött som helst, försöker hälla i mig kaffe ï mängder hehe =)
Idag blir det babysim mysigt =)

Jobbet

Nu ska jag strax bege mig till jobbet lika roligt varje dag =)  såå skönt när man verkligen trivs på ett ställe:)
Lite tråkigt är det ju dock att Simon precis har kommit hem så man hinner ju knappt ses, men det tar vi igen sen när vi blir gammlingar haha=)
Har iallfall haft en fin dag hos Monica =) Tack!
Blir till att dra på regnkläderna för det regnar som bara faan.....
Här får ni lite bilder på mina favoriter <3
Ha det gött så länge =)

Nu drar vi =)

Idag blir det Jeans och skjorta enkelt och snyggt=)

Nu är det snart dags att dra =) Leon har ju dock somnat men han vaknar nog snart:)
Ska slå en signal till Sabina så får vi gå tillsammans till Monica.
Jag tänkte vara snäll och bjuda på en bild från Halloween på os tre =)
Varsegoda
Jag                                 Sabina                                 Monica
Kan ni gissa vad vi är? haha
<3

Morgon

Hej på er=)
Träningen gick hur bra som helst igår dock var det lite klent med bara en halvtimmes spinning så vi drog en runda i gymmet.
Idag ska vi luncha med Monica och Sabina:) sedan blir det jobb tisdagar är alltid lungna skönt :)
Nu blir det kaffe och barnprogram yaaeey eller inte haha,

Bränna fett!

Nu är det snart dags att bege sig till gymmet för ett spinningpass med Monica =)
Måste fan börja träna lite oftare beach 2011 bäst att börja i tid ;)

kan det vara så enkelt?

Leon har vart jätte dålig i magen den senaste månaden bajsat typ 5-6ggr om dagen, vart  ledsen för det mesta, knappt ätit och har inte gått upp i vikt. Vi har vart på många läkarbesök där dem har sagt det ena efter det andra och tagit en hel del blodprover på stackarn men inget har hjälp. Nu har vi provat att ta bort all mjölk altså inte äns mjölkprotein har fått förekomma i maten och vipps så börjar magen redan bli bätte. Det känns ju lite som att en mjölk allergi är rätt vanligt ändå hos så små barn det hade ju vart lättare om vi provar detta först så att han slapp allt lidande.... Menmen huvudsaken är att han mår bra nu =)

Lite snabbt från då till nu=)

Nu kommer han snart :D
.Här är prinsen knappt 1 dag gammal.
En riktig poser på ca4 månader;)
Här var min älskling ca 7 månader.
Åtta och en halv månad är han nu och älskar verkligen att gunga =D

Godmorgon!

Hej hej! så detta fick bli mitt första inlägg=)
Sitter just nu med en kopp rykande kaffe gött, ska snart
göra iordning lite frulle till Leon=)
Puss så länge.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0