Godmorgon mina sköna=)

Idag är jag ledig :D känns helt sjukt att bara kunna göra vad man vill en hel dag =) Först ska jag dricka kaffe sen blir det mys med familjen leka lite, kanske dra och bada =)

ska hämta kameran sen med.

Pasta sallad

Gött nu blir det lite sallad innan jobbet =) Idag har jag filmat Leon en del, allt han gör är super roligt sitter och skrattar typ hela tiden haha =) Tyvärr har jag dåligt med bilder då kameran inte är hos mig just nu :(

Lustjakt


Gå in och spana in roliga leksaker och sexiga kläder. Har hittat en toppen sida klicka Här =)

En reflektion kring ordet sexleksaker:
Varför just sexleksaker? Varför använder vi inte någon annan benämning såsom intimhjälpmedel, intimleksaker eller liknande?

Sexleksaker är ett laddat ord, ett ord som får många att bli intresserade, höja på ögonbrynen eller i vissa fall backa tillbaka. Varför är det så? Min personliga reflektion är att det kan bero på att sammanslagningen av orden sex och leksak inte kan bli något man tar på allvar då ordet leksak står för något lättjefullt och oviktigt.

Det finns andra, mer utbildade människor som kan svara på dessa frågor mycket bättre än jag, men helt klart är att sexleksaker som ord och som fenomen är betydligt mer tabubelagda i Sverige än i övriga Europa. Skulle vi kanske överge ordet sexleksaker och istället skapa ett nytt ord likt ”sakersomgermerglädjeilivet”? Sexleksaker for life.
Kopierat från Lustjakt.se

Och vinnaren är!

Hmm vem vann vem vann, det var en svår kamp =) Min son fick dra lappen i morse =)
Den lyckliga vinnaren av ett presentkort värt 300 kr är....
Sandra Grattis!!

Flytta!!

Snart snart snart flyttar vi äntligen =)=) ska bli såå skönt att få nytt, och just att det bara är vårat är toppen =D
Sitter och kollar på inrednings grejer. Jag vet snart hur jag vill ha det, letar bara efter typ en miljon så jag kan få det så med haha =) 1 sak i taget =)

Ett träd i sovrommet är ju inte fel :D

Endast 1 dag kvar på tävlingen

passa på nu och var med och tävla om ett presentkort värt 300 kr =) drar en lycklig vinnare vid 00 Lycka till =)

Softar

Sitter just nu och softar i soffan med Simon Torsen och Leon  =) Vill ju ändå hitta på nått idag innan jobbet men vet fan inte omn jag pallar haha =) Vad ska man lixom hitta på ? kanske dra til lekplatsen med Leonh det kan ändå bli lite roligt =)
Ska lägga in lite nya bilder sen =)

Bada =)

Nu ska vi snart bege oss till badhuset =) myys, ska försöka trycka ner sig i en bikini haha =) sen blir det jobbet :)
Längtar sååååå tills på måndag då jag äntligen får träffa min favorit :D

Sängen

Nu är jag hemma från jobbet =) det ska bli såå skönt att krypa ner i sängen hosmin favvis <3
Ja jag jobbar ju rätt mycket nu så det blir tyvärr inte så mycket uppdatering men jag ska förslka bli lite bätter.
Nu har jag även en del tävlingar på g spännande, spännande hpppas ni deltar det blir fin fina priser = ) godnatt på er alla =)

Tävling pågår

http://leonsmorsa.blogg.se/?tmp=16103946 Tävlingen forstätter, jag drar en vinnare på söndag vid midnatt. Gå in och koll på deras snygga kläder http://www.evasunderklader.se/

Tävling! sexiga underkläder!

Tävlingen är avslutad
vad med och tävla om 300 kr på Evas underkläder.  http://www.evasunderklader.se
Här är några utav mina favoriter men ni kan självklart välja fritt=) Det finns kläder för alla smaker och former.
Allt du behöver göra är att skriva en kommentar, 1 extra lott om du länkar från din blogg. Lycka till ;)

Snygga, sexiga underkläder

Evas underkläder försöker dem fokusera på underkläder och kläder som är mer än bara praktiska. De erbjuder därför många snygga underkläder och kläder med en sexig underton. Deras underkläder och kläder är noga utvalda så att den snygga, sensuella känslan inte går över till vulgär. Kvaliten är toppen =)

Tävling:)

Nu är det klart, jag Ska Lotta ut lite sexiga underkläder här på bloggen, från Evasunderkläder :) håll er uppdaterade så kan ni vara med :)

Drama!!

Såå mycket drama för en sådan liten stad hehe. Ja ibland känns det som att man lever i en dokusåpa haha =)



1 år

Idag blin min lilla prins 1 helt år =) det är helt otroligt hur snabbt tiden går. Igår var en lkycklig dag tittade på klockan hela tiden och tänkte för ett år sen vid denna tiden låg jag på sjukhuset =) Det var såå skönt att kunna njuta av minnerna utan smärtan  hehe =) Massa kärlek till the one and only Leon grattis!!

The big day!

Mycket

Ja man kan ju lätt säga att det vart en del att göra nu dem senaste dagarna, mycket med jobbet. Sen håller jag på med en ny blogg som snart kommer upp yeaa :) och ja den kommer handla om sex. På den kommer det finnas roliga tävlingar där man kan vinna en del godbitar ;). Nu blir det natten, lång dag imon :) godnatt

Godmorgon

Nu sitter vi och myser =) ska strax göra lite kaffe och mat till prinsen =) Kanske blir en sväng på stan lite senare.
Simon är iväg på bandyn nu i alla fall tråkigt ;( och Leon massakerar ALLT!! Nej kaffe Ja tack! =)

Hemma!!

Ja nu är jag hemma efter en helt underbar kväll med goingarna på jobbet :) efter jobbet drog vi ut en sväng, sen spenderade vi lite tid med övning av att snurra flaskor haha. Jag ska bli kung på det har jag bestämt :) nu är det sängen som gäller. Stackars Simon ska gå upp strax för att köra sin brolla :) nice haha träffade på han en sväng med förut :). Sov gött!! Det ska jag göra :)

Barnledig

Nu sitter vi i bilen och ska droppa av lillkillen hos sin gammel mormor där han ska leka med sin farmor och farfar myys :) jag och Simon ska dra och köpa lite grejjer sen blir det soffan en stund innan jobbet :) pöss

Min inspiration!

http://www.mondoblog.se/mitt/13985

Sex!!

Jag letar efter ämnen som man kan ta upp här i bloggen, jag har därför spanat runt lite och ser att det finns väldigt få bloggar som skriver om sex. Det är ett väldigt vanligt ämne men det kan också tyckas vara pinsamt. Jag har fått lite insperation från en vän till mig som tar upp en del sex i sin blogg och det tycker jag är jätte bra. Vad tycker ni? vad tycker ni? är det något som ni skulle vilja läsa om?

Ganska rolig bild förövrigt =)

Frukost

Nu har jag precis ätit frulle gött =) hembakat bröd, det är inte all som har en sån bra hemma man som jag som bakar, städar, tvättar syr upp gardiner m m ;)
Idag ska jag tillbaka till jobbet iallafall skönt att komma igång lite =) känns ändå inte som att denna sjukan kommer släppa mer än såhär och jar har ju redan legat sedan i söndags seeeeegt. Det är bara att bita ihop :D haha.
En liten rolig bild på Leon =)

Morgon

Ojojoj vad jag är trött, min älskling kom just och väckte mig med te, c-vitamin och d-vitamin :) nu ska jag banne mig bli frisk. Fint väder är det idag med yeaa :) nej nu ska jag dra mig lite innan jag orkar resa mig upp haha :)

Hemlagad pizza

Nu har vi precis käkat hemlagad pizza =) det är  verkligen hur gott som helst :)
Kanske drar iväg någon rolig tävling snart vad tycker ni?
Haha förövrigt gjorde Leon nått jävligt roligt förut, man vet ju att små barn hittar väldigt små saker och ska smaka på allt, Simon låg i allafall i soffan utan tröja I Know OMG, så började Leon pilla i Simons navel så lutade han sig fram och skulle smaka, asså hans min hahahaha helt oslagbarat. Det är okej om du inte hängde med nu, läs om igen ocg långsamt så fattar du ;)
Nu sitter Simon och läser saga för plutten, mysigt <3
Snart blir det film och mumsig host medecin ( värsta party drycken haha )

Saknar min Sandra =) visst är hon fin =)

Hej hej

Denna veckan har vart super trist, legat sjuk i sängen och lät Twillght saga=) fast det är ju rätt kul =)
Idag kände jag mig lite piggare när solstrålarna sipprade in genom mitt fönster och jag såg att snön sjungit undan så att gräset kom fram =) yeeaa snart är det sommar.
Snart fyller leon 1, det är helt sjuukt hur snabbt tiden går fort och det säger alla haha =)
Bjuder på en liten bild på prinsen =)

Tävling

Hej jag är med och tävlar, var med du med =)
http://www.mondoblog.se/mitt/137630

RSS 2.0