Fotografering

Idag har vi vart och fotat lillen, han var sååå duktig!!! Han var super glad hela tiden ( som vanligt ) Skönt att man har ett så perfekt barn som typ aldrig gnäller eller gråter  :D Han njuter verkligen av livet och älskar att se nya saker.
Längtar tills att få se resultatet =0)

Musik

Nu sitter jag och lyssnar på musik och njuter av solstrålarna som tränger in i mitt vardagsrum :D Det är Maria Mena (Just hold me ) som låter i högtalarna :) jag blir bara så avslappnad av denna låten =)
Leon har stått helt själv idag med i typ 5 minuter =) lilla snutten äntligen vågar han hehe ;) anars går han bara om man håller han i handen =)

Av med kläderna

Nu är solen äntligen uppe =)=) Ska bli så skönt när man inte behöver packa på sonen jacka, termo, vantar, mössa, halsduk mm mm bara på med skorna och dra =D
Älskar våren, haha tänkte säga att det är den bästa årstiden men jag gillar alla på sitt sätt :D men ja som ni flesta vet tröttnar jag fördjävla fort på allt haha förutom min familj då :D

Ser det inte bara så otroligt skönt ut?

Jobbigt

Någon som jag tror alla tycker är jätte jobbigt när det är morgon. Man sätter på kaffet går in och gör iordning sig och hör att kaffet är klart ( för oss som har gamla kaffe bryggare då hehe ) sen när man kommer ut ser man att kaffet är typ gult bara för att filtret har vikt sig. såååå jobbigt då måste man göra om allt :( ska nog köpa en espresso maskin nu :D

Mys med fågeln och jobb.

Körlektionen gick toppen =) Var bara en som tuta för att jag körde lite långsamt menmen orka vara så stressad haha =)  Idag har jag även myst med min älskling Sigge =) han tyckte det var såå skönt att komma ifrån bruden lite ;) Sen för att han fick chips med :D
Nu bär det av till jobbet igen som vanligt hehe =) Men idag har jhag ändå fått gjort en del innan =D
Glöm inte att vara med och tävla =D

Jag och Sigge

Bilskolan

Nu bär det av till bilskolan =) Sen blir den en promenad med min älskade lilla familj <3

Kanske får köra denna haha, troligt =D

Tävling!

Nu tävlar jag ut en Passion bullet från Lustjakt.
Skriv en rolig komentar, länkar du får du dubbla chanser =) Lycka till

Liten och diskret

Detta är en diskret utformad klitorisretare i svart hårdplast. Den är liten och lätthanterlig, tar ingen plats i sminkväskan och kan lätt misstolkas som ett läppstift.
Vibrationer
Den har steglösa kraftfulla vibrationer så att du får den stimulans du önskar.
Vattentät
Den är vattentät så att du kan använda den i duschen.
Bifogas
1 st batteri
Anm.

Batterier som medföljer produkten får anses som testbatterier och har därför en kortare livslängd så glöm inte köpa till nya.
Om du vill ha en liten, diskret och lättanvänd klitorisretare kan denna produkt passa dig.
Särskilt lämplig för dig som
1. vill ha en diskret produkt
2. föredrar steglösa vibrationer
3. vill ha kraftfulla vibrationer

Looong time ago!!

Hej! nu är jag äntligen här igen =) Leon har vart jätte sjuk och jag har vart sjuk men ändå jobbat, så jag har i stort sätt gått från sängen till jobbet och tillbaka igen, men men det är smällar man får ta =)
Ja det har hänt en del sedan sist, Jag har äntligen börjat med mitt körkort hehe bättre sent än aldrig, fick ju en del hjälp på vägen av mina kära svärföreldrar så det är bara att tuta och köra :P

Okejj nu till lite viktiga saker,, mitt älskade Dust It är nära slutet räcker kanske bara en dag till :S och sen har jag börjat trötta på min hårfärg, så dagens fråga ska jag färga blont???

Sjukt snygg för övrigt =P

Shopping och mys på stan!

Hej hej! Igår var jag en sväng på stan med Sussie och söta lilla Ebba som blev 7 månader grattis=) Var så länge sen man var någon annanstans än bara hemma och jobbet =) Skönt att snacka av sig lite =) Hittade lite grejer på rean nice Denna bilden är lånad av sussie, men jag det blev ett sådant och ett svart =)
Sååå skönt är det att våren har kommit =) man blir så mycket piggare och gladare=)

Snart ska jag lägga upp en ny tävling, ska bara dra och hämta paketet från lustjakt =)

RSS 2.0