2 år

Idag är det 2 år med min älskling  =) man kan ju säga att vi hunnit med en del hehe, men det kommer mera ;)
Är så lycklig som man bara kan vara. Jag har den bästa killen i hela världen <3
Jag älskar dig Simon!

Naglar

Nu har jag vart väg och gjort naglarna snygga inför nyår =D super nöjd, än så länge hehe ;)
Har ni vart inne på tävligen? klicka bara på länken och sedan på tävling =) Lycka till.
Nu ska vi åka och handla lite gött till imon ;)

Lånade bilden.

Tävling

Delta i min väns tävling, den är super rolig =) Mest för tjejer;)


Det enda ni behöver göra är att gå in på länken sen tryck på fliken tävling och va med och tävla =)



http://www.mondoblog.se/mitt/13985

Snart nytt år

Hej hej! tiden går verkligen fort, när man ser till baka på allt man har gjort detta året =)
Den sista tiden har vart som en dimma för mig, men nu börjar det klarna igen.
Leon håller äntligen på att få sina första tänder=D två på en gång ;) sköönt nu blir han inte tandlös som vi började tro haha =)

Hej

Hej=) Jag lever, det har hänt en del saker som har gjort hela världen att snurra till. Men nu börjar allt falla på plats igen =)

Snöö

Oj oj oj! vad det snöar hehe =) kommer ju snart inte kunna gå ut :S Pulka är i vart fall ett måste idag =) Nu sover lillis ;) ska passa på och kolla mejlen =)

Sov morgon =)

Leon vaknade halv 8 och åt lite väling sen somnade han om igen till nio, =P
I lördags var tjejerna ute och dansade loss JÄTTE roligt att komma ut lite =) inte lika roligt att gåupp dagen efter vid 6 för att åka till Ullared =) Hittade massa roliga saker till Leon, man vill ju nästan ge han allt nu men det går ju inte hehe =)
Här kommer en gullig morgon bild på prinsen som nycelpiga =D

Gossip girl

Ja det är en serie som man bara älskar =) Jag vet inte riktigt vad dem håller på med i USA varför i helvete dem har så långt uppehåll. Funderar på att kolla om serien från början, så kanske jag är klart när dem nya har kommit ut haha =)

Love it ;)

Hmm

Ligger kvar i sängen och vet inte om jag ska orka gå upp eller typ sätta på en film här haha :) Inatt har prinsen sovit hos sin farmor och farfar, Simon var ute igår, rätt skönt på ett sätt om man kan säga så. Fast det känns fortfarande lite tyst och konstigt hehe men han kommer hem snart, så jag ska verkligen ta vara på tiden och bara njuta av att vara ensam ett tag :)

21 dagar kvar

Har precis kollat julkalendern Gyllene knorren haha=)
Sitter och tittar ut nu, jisses vard kallt det ser ut att vara :S Det går ju inte att vara ute en längre srund. Får nog ändå bli lite tjcka strumpor och termosar och dra en tur i pulka backen, lillis älskar att åka pulka =)

Stackarn

Min lilla älskling ramlade ur gåstolen:( ska inte dem typ vara byggda så att man inte ska kunna ramla ut????
så det blir till att packa ner den, han växer ju verkligen jätte fort. Igår fick han tillome sitta i kundvagnen som dem stora barnen =) haha jag försöker hålla han så liten som möjligt, så länge det går =)

Underbar morgon

Idag har vi legat och myst till halv 10 =) vad ska man hitta på idag ? det är ju jätte kallt ute så det är ju inte så lockade direkt. På söndag bär det av till Ullared med min vän Sabina *=) köpa lite nytt julpynt.
Nu ska jag dricka mitt kaffe och bara njuta av värmen här inne ;)

Stan

Nu är vi hemma från stan, blev en liten runda med tjejerna =) Det är ju inte tråkigt kallt iallafall:S ändå hade jag hur mycket kläder somhelst, brr. Det blev lite fler julklappar ändå =) Så tänkte jag slå in några nu när jag kom hem, men nej då har jag ingen tejp seeegt. NU ska Leon äta mat =)

RSS 2.0